Pages

maanantai 6. joulukuuta 2010

Hienoa hienoa.

Päivitysväli ollut hurja ja Amy - photoshoot kuvat on vieläkin kovalevyn syövereissä, mutta herätän blogia henkiin pienen ensi vuoden suunnitelmapäivätyksen muodossa. (Ulkoasukin kohentui, kiitos Ainon! Yläpalkki pitäisi viel tuunata.) Tuli huomattua että kaikesta huolimatta muutama uusi lukia on ilmestynyt ja liikutuin.

Ensivuonna tapahtumat minne on suunnitelmssa mennä on ainakin Kitacon III, Tampere Kuplii, Tracon IV ja se viimeinen Animecon. Reissaamista siis riittää ja cosseja olisi hautumassa suunnitelmissa. Menot vaan yleensä riippuu siitä onko muita tuttuja menossa coneihin, koska kimppakyydit on käteviä köyhälle ja majoituksetkin on aina oma hommansa.

Korealaiseksi ei voi muuttua mut vaatteet on kyllä söpöt.

Ensimmäisenä Kitaconiin pitäisi saada valmiiksi SNSD:n Oh! - videosta vaatteet. Olisi ainakin tarkoitus saada valmiiksi jouluun mennessä, hommaa olisi vielä takki loppuun, kenkien koverointi ja lippiksen glitteröinti. Harvemmimpa sitä pääsee pitämään pinkkejä polvisaappaita. Ja saapa hyvän tekosyyn ostaa upea tumma peruukki.

Talim - Soul Calibur 4

Isompaa projektia seuraavalle vuodelle on varmentunut Talimin ykkös puku Soul Calibur 4:stä. Talim on tähänastisista puvuista haastavin joten luvassa on varmaan paljon pään hakkaamista seinään, mutta uskon selviytyväni. Aino on saanut valattua pikkuhiljaa uskoa pieneen pessimistipäähäni, että kaikkeen pystyy kun vain tahdoa on tarpeeksi. Cossia olisi tarkoitus aloittaa tekemään ennen joulua.

Toista vuotta näemmä rullaan Soul Caliburissa, mutta ensi vuodelle tulossa muutakin. Aika näyttää.

Söpöä, mutta ei minulle.

Pienikokoisilla hahmoilla on kiva pelata, itse tykkään hahmoista Amystä eniten, mutta Talimiin tullut pikkuhiljaa enemmän ja enemmän tykästyttyä. Melkein sorruin Talimin kakkos pukuun, mutta tulin siihen lopputulokseen että en pidä ylemmästä Nyan nyan - versiosta niin paljon kuin ykkös puvusta. Paljon kultaa ja ja..... ei. Vaikka jotain kivoja yksityiskohtia löytyykin.

Itse tuli näin by the way hankittua tutulta vanha Nintendo GameCube. Aika halvalla lähti sille Soul Calibur kakkonen, vaikkakin krafiikat ja pelaaminen on tuskin yhtä upeaa näköistä mitä uudemmissa peleissä. Mutta Nintendo on rakkaus♥ Wiikin olisi joskus haaveissa hankkia, mutta tyydyn hyvin vielä DS:ssään ja GameCubeen. Elän haavekuplassa että saisin jostain halvalla hankittua Cubelle Okarina of Timen niin pääsisin hakkaamaan sitä omalla konsolilla alusta asti.

Koetan ehkäistä kaamosmasennusta kulkemalla salilla ja olemalla jäämättä sängynpohjalle lojumaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti