Pages

torstai 13. tammikuuta 2011

Amy Sorel at last

Kuvauksissa vahingoittui vain muutama epäonninen päivänkakkara.

Viimein sain nämä kuvat väännettyä kuntoon, hitaus johtui pohjimmiltaan varmaan omasta saamattomuudesta kuin mistään muusta. Noh oli miten oli, tässä ne ovat kuitenkin. Katson joskus että löytyisikö muokattavia kuvia lisää, koska kuvia on järjetön määrä. Opin kuitenkin käyttämään Gimpiä vihdoinkin, enkä enää en haaveile murtautuvani äidin koneelle kuvia muokkaamaan Photoshopilla. Uskon pärjääväni.

~*~

Kuvaukset pidettiin Oulussa patosiltojen lähellä ja Ainolan puistossa. Osa kuvista otettiin myös Intiön hautausmaalla. Intiön hautausmaa oli upea kuvauspaikka, mutta kun päivä oli vietetty jo Ainolassa niin alkoi mehut olla aika vähissä hautausmaalle päästyämme.. Joten kuvaaminen jäi siellä hyvin vähälle. Vanhat haudat olivat upeita. Kiitos kuvaajille Sohville ja Samille kuvista!


Olen läpikäynyt jälkikäteen puutteita cossissa ja mitkä onnistui. Cossi oli tähänastisista vaikein ja mutta onneksi sain sen kursittua kasaan kohtuu kunnialla. Lukuunottamatta sitä että photoshoottiin en ottanut mukaan proppia joka.. on totaalista roskaa. Proppi kaipaa uudelleenmaalausta ja hiontaa sekä miekan "kupu" - osa pitää pistää kokonaan uusiksi. Luultavammin lähtee kierrätykseen ja aloittaa elämänsä jonakin uutena ja toivon mukaan kauniimpana yksilönä. Virheistään onneksi oppii !

"Kehykset" löytyivät Intiön hautausmaalta.

Peruukki oli ensimmäinen "pitkä" peruukki näiden omien poikatukkien jälkeen että meinasin tehdä hätäpissat peruukkia muokatessa. Peruukki oli jo valmiiksi kahdella saparolla joten värjäsin koko karvakasan uusiksi kun oikeansävyistä tummanpunaista ponihäntäperuukkia ei löytynyt.

Takista puuttui pari naurettavan yksinkertaista yksityiskohtaa, yhtenä mainittakoon mutat koristepitsit hihansuista. Jossakin parin edellisen illan lähtöhuuruissa ne jäi sitten kokonaan ja noh... Jostain kumman syystä en tajunnut ommella niitä paikalleen edes conin jälkeiseen photoshoottiin. Hyvä minä.

Jotta en vain valittaisi niin hametta rakastan edelleen ja varmaan tulee jossakin vaiheessa käyttöön ihan arkenakin. Kangas oli ihanaa ja hame muutenkin onnistui niin kuin pitikin. Cossi oli mukavin pitää päällä pitkään aikaan, mutta voi olla että syynä on se että vaihteeksi uskallauduin cossaamaan tyttöä. Se teki olon sen verta vapautuneeksi ja sain pitää muotoni vapaana (lue: tissit) ja meikata itseni nätiksi. Ei tavinnut myöskään... yrittää ilmeillä miehisesti. Ei sillä että crossplaysta täysin haluaisin luopua.


Amy tekee ehkä joku vuosi paluun jonkunlaisella mahdollisuudella, mutta siinä vaiheessa täysin uusittuna versiona. Nyt on aika keskittyä tuleviin askateluihin ja jättää cossi taakse suunnaten uusiin seikkailuihin. Kiitos.

Muutama kuva lisää löytyy Deviantartista. Palaute, sekä risut että ruusut otetaan kiitollisina vastaan.

4 kommenttia:

Zazie kirjoitti...

Aa Kaisa on niin nätti ;O; Ihania kuvia. Oispa edelleen ihana päästä itekki kuvaamaan. Lisää tämmöisiä mur!♥

(Ei muuten toimi tää kommentointi ihan oikei! Jää tuolta alalaidasta katki niin ettei se vahvistusjuttu näy ennen ku klikkailee hienoja nappuloita :--D)

Malicia kirjoitti...

Säähän voit kuvailla joskus sit Talimia kuhan saan vain valmiiksi :D Jos haluat.
Ongelma korjattu!

Rullarinkeli kirjoitti...

No ni toimii <3 Toi toisiks ylimmäinen kuva ah <3
Tä ulkoasu on kyll muutenki edelleistä hienompi.

Malicia kirjoitti...

Mustakin tää ulkoasu on kivan simppeli!

Lähetä kommentti