Pages

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Nimettömyyden kirous & Tracon

Asato Tsuzuki tässä terve.

Tracon on nyt ohi ja näemmä kesän conitkin. Oman cossin suhteen sääolosuhteet oli.. hieman tukalahkot mutta kuumuuteen jossakin määrin tottui ja jälleen kerran opin uudelleen arvostamaan omaa naiseuttani kun illalla pääsin riisumaan jesarikorsetin ja juoksemaan lähimpään pitseriaan mättämään pitsaa. (Mitä nyt +30 astetta ja musta pitkä takki) Mutta ah rakastin tuota peruukkia.

Conista itsessään jäi ihan hyvä fiilis. Omalta osalta Tracon oli aika lailla hengailucon ja pihamaalla tuli nyt taasen nähtyä surullisenkuuluisia "RAPE ME" - kylttejä, mutta hieno con oli kokonaisuudessaan. Tamperetalo on ihana. En nyt jää tähän setvimään koska tuli jotain mainittua jo anikissa ja noh, conista on jo se viikko kohta että alan olla aika jälkijunassa...

Mukaan tarttui conista "Your Lover" nimistä Manhwaa.. Huimat 5€/3kpl. Viimeinen osa puuttuu, mutta varmasti ostan pian senkin. Ihanan lässyä. Kaksi osaa luettu ja itkenyt molemmissa... Olen pehmo ='''(

Tulipa vaihteeksi todettua että taidan välttää crossplaytä hetken, ainakin siihen asti että saan toteutettua pari kivaa cossia crossin sijaan ja hankittua kunnon binderin. Kaikki kunnia jesseteippikorsetille, mutta etsin mukavampaa vaihtoehtoa ja löydettykkin on. Osto voi kestää hetken koska noh.. perhesotkujen vuoksi rahatilanne voi olla pian tiukahko, riippuen ihan siitä miten asiat järjestyy. Toivon parasta. Työharjoittelua ajattelin hakea viimeistään kun oma puolenvuoden mittainen pätkä Talouskoulussa loppuu.

Tuli taas sisäisesti ahdistuttua ihmisten ragetuksesta paskoista cosseista Anikin kuvalaudalla .. (Kyseessä siis tämä mitä vihaat Suomen cosplayskenessä treadi) Saa nähdä, että kuinka korkeatasoista cossia sitä valittajien mielestä pitäisi pitää olla päällä, että on tarpeeksi tasokkaan näkönen kulkemaan coneissa. Pistää vihaksi se miten nimettömyys rohkaisee ihmisiä sanomaan kaikkea... ala-arvoista. Huonompien cossien olemassaolo ei pitäisi ketään hidastaa, ellei nokan edessä harrasteta kuivanainteja sun muuta häiritsevää toimintaa. Siitäkin on ymmärrettävää ärsyyntyä jos hypitään päälle ja roikkumaan kaulaan silloin kun jollakin on päällä enemmän tavaraa kuin joulukuusessa tai muuten vaan vartalo täynnä leviävää maalia tai muuta mukavaa.

Itse en koe itseänikään vielä kokeneeksi pukujen tekijäksi. Vielä tuoreessa muistissa on se miten ei ollut kauhean helppoa alkaa tekemään omaa ensimmäistä pukuakaan, kun pohjana oli huimasti yläasteen käsityötunnit. Ei tämänkään takia houkuta mollata muiden pukuja, vaikka näyttäisikin pahalta. Itseä myöskään yksinkertaisesti ei kiinnosta. Kysyn vaan että kenellä on niin paljon ylimääräistä aikaa ja energiaa että jaksaa vetää pultteja toisten huonomuudesta? Ainainen kyrpä otsassa eläminen on aika.. väsyttävää. Samaten kuin ainanen valitus. Itse arvostan kritiikkiä ja arvostan että ihmisillä on mielipiteitä, mutta tuntuu silti että välillä monilla unohtuu sellaisetkin kultaiset säännöt kuin nettietiketti tai vielä paremmin käytöstavat. Mielipiteitä on hienoa lukea jos niillä on oikeasti hyvät perusteet.

Mukavampaa vaan.. katsella kimaltelevin silmin niitä pukuja joista itse tykkään. Kaukaa... haikeasti..

fanityttö elää vielä. Vahvana.
Tulipas epämääräistä vaahtoamista. *kömpii takaisin koloonsa*

0 kommenttia:

Lähetä kommentti