Pages

torstai 24. kesäkuuta 2010

En ole koskaan ollut hyvä pitämään blogeja

Noh ehkä on aika opetella.

Aamu taas koittanut ja lahjakkaasti taas yritin herätä kymmeneltä ahkerasti tekemään hommia, mutta venyi sitten yhteentoista ja sain sitten istutettua itseni tähän ja ahkerasti aloin stalkkaamaan muiden ihmisten blogeja.
.........ja kello on jo 12. Hupsista.

Aiva ihanaa on ollu lukea myönteistä kommentteja parin tyypin blogista ja joidenkin maininnoista anikin Desun palautteessa.. Oikeasti liikuttaa että ihmiset on oikeasti pitänyt meidän Soul Calibur mätöstä. Vaikka tuntui että esitys meni aika nappiin niin omaan arvointiini tuskin koskaan tulee luotettua ihan sataprosenttisesti. Hauskaa että sitä tulee harjoiteltua parin minuutin eteen pari kuukautta ja näemmä ei sitten tullut tehtyä ihan turhaa työtä. Kiitos. ;___; jos tätä joku sattuu lukemaan niin kiitos oikeasti! Ei ole mitään mukavampaa kuin saada palautetta. Negatiivinenkaan ei ole yleensä sinällää haitallista, pahinta on että mitään ei sanota eli esitys ei tuntunut missään.


"TAPANTAPANTAPAN" Kuvaaja Darkki. Kiitos kuvasta. (ilme "D:<" kun pienennetystä kuvasta ei järin näe)

Ehkä en sittenkään vetänyt "-_-" - ilmeellä koko esitystä. Lävistin Tiran miekallani OHHOHHOHOOHOOHO~ Odotan innolla ja pienoisella kauhulla että milloin Desucon julkaisee videomateriaalia itse näytöksestä. Olisi hienoa nähdä miltä esitys kokonaisuudessaan näytti. Meidän Tiralla oli tutultaan saama videotallenne, mutta se oli huonosta kulmasta kuvattu että näkyi tyyliin kaikki aseenräpellykset meidän huiman seinän takana.

Itse olen oppinut näiden ryhmäcosplayesitysten kautta nauttimaan esiintymisestä vaikka jännittää joka kerta samalla lailla. Siinä vaiheessa kun tiedän että esitys on kuitenkin harjoiteltu KUNNOLLA ja kaikki on samaa mieltä ei kuitenkaan enää paria päivää ennen esitystä ole itku kurkussa että nolaan itseni lavalla. Jos aloittaa jotain niin pitää pyrkiä tekemään se kunnolla... Siitä puheenollen voisin mennä jatkamaan keskeneräistä takkiani >

Päivittelemisiin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti