Pages

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Desuconin jälkeiset


Nyt on Desucon takana ja myös cosplaynäytös missä oltiin omalla Soul Calibur 4 ryhmällä. Desucon oli luultavammin tähän astisista coneista parhain ja esitys oli omasta mielestä tähän astisista onnistunein meidän aikaansaannos. (Aikaisempia esityksiä ollut Animeconeissa Hellsing ryhmäcosplay ja edellisen vuoden Tengen toppa esitys. Tietty kokoonpano hieman vaihdellut.) Tällä kertaa esityksessä ei ollut huumoripohjaa yhtään, mutta tunnelmaa enemmän. Valot ja hyvä lava teki itse esiintymisestä nautittavan. Taas kävi niin etten itse muista koko esityksestä oikeastaan mitään, mutta niin on käynyt oikeastaan kaikissa :D Vain fiilis jäänyt. Hymyillä saatoin loppupuolella myös vahingossa, vaikka tarkoitus oli olla hyvin ..Amymäinen ja hymytön.

Pari mukavaa takapakkia tuli tietty conissa, nimittäin huomasin että itse miekan kahvan kiinnitykset oli surkeat (oman kokemattomuuden proppien tekemisen suhteen ja... kiireen takia 8D ja no oma tyhmyys) ja kesken esityksen tartuin miekan teräosasta kiinni ettei koko hökötys hajonnut kesken raivokkaan taistelun :DD Samaten kaulapitsi unohtui kotiin kokonaan joten tein amyn sukkanauhoista korvikkeen............. mutta sellaista sattuu! 8D

Hurjan hyvä mieli tuli kun jotkut kävi kehumassa meidän näytöstä jälkeenpäin. Kiitos Desucon, nähdään taas ensivuonna!

Photoshoottia pyritään pitämään vielä tässä pikapuolin että saataisiin hienoja kuvia kaikista cosseista. Tarkoitus olisi myös pistää in progress kuvia seuraavasta cossista ja muita mietteitä tulevista cosseista. Yritän saada tämänkin blogin elämään.

1 kommenttia:

Apbe Rullarinkeli kirjoitti...

jeejee hyvä me <3 Kohta alkaa uudeet harkat pyörimää :p

Lähetä kommentti