Pages

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Suuruudenhulluus?

Kohtapuolin Traconin jälkeen pitäisi alkaa suunnittelemaan seuraavia projekteja. Haaveita olisi suuria, muttei kauheana vielä itseluottamusta taikka taitoa tehdä haaveita todeksi.


Kuten nyt vaikka tämä. Hukun kuolaani.
Joo asia taisi tulla selväksi. Vielä joku päivä! ..ehkä. XD ei mitään mahkuja moneen vuoteen. Kuvassa on artbook versio Saint Seiyan Hyogasta ellen vahingossa valehtele.Seuraavana projektina oisi Traconiin Asato Tsuzuki Yami no Matsueista. Kangasta en ikinä ole ostanut kerralla näin suuria määriä ja huomenissa alkaa ankara ompelu. Aikataulusta olen kivasti jälessä, mutta nyt sitten teen hommia niska limassa. Suoristan peruukkia tänä iltana vielä ennen nukkumaanmenoa ja laskeskelen mitä kaikkea vuorikankaan lisäksi tarvitsee.

Jotain realistisempia haaveitakin on kuin Saint seiyan kuolattavat haarniskat, mutta niistä myöhemmin omassa merkinässään. Niistä sitten karsin seuraavaa projektia.. Desucon inspiroi cossaamisen jälleen kun pääsi vaihteeksi näkemään taas niin upeita pukuja. Haluan kehittyä ja oppia uutta ! *w*

2 kommenttia:

Apbe Rullarinkeli kirjoitti...

Hi mulla ois se saint seiya artbook versio kans jokus työn alla:D

Malicia kirjoitti...

Mulla ei vielä mitää oo päätetty mut jumalauta sitte ku ollaa kaikki saint seiyat katottu nii tiedän mitä hahmoja ja pukuja palvon varmana XD<3 katotaan traconi jälkee taas!

Lähetä kommentti