Pages

perjantai 11. helmikuuta 2011

( pienikin ) paine tuo joskus pahimmat puolet esille

Tänään tuli otsikon totuus taas huomattua ihan näin itseni osalta todeksi. Alan hermostuksissani ottamaan rakentavankin kommentin herkästi itseeni, itkeskelemään ja panikoimaan omiani, mutta olo tasoittunut taas :D Tarvitseeko kysyä että oliko viimeiset harkat tänään? Taikka sitten taas hormoonit hyrrää, en tiedä. Meni kuitenkin ihan hyvin, puvutkin istuu ja lätsäkin pysyy tanssiessa päässä.

Huomenissa on Kemin Kitaconissa nähtävissä SNSD:n Genie - tanssi hämäävästi Oh! videon - asuissa. Samaten samana päivänä puoleltapäivin on minun ja Ainon "Cosplay ja ulkonäkö" - luento. Luento on sama mitä Kemin mangapäiviltä, mutta kokemusta rikkaampana osasimme parannella luentoa ja selkeyttää sitä kummasti. Lisää tästäkin conin jälkeen.

Samalle päivälle mahtuu vielä Cosplay Deitti. Paikkaan puuttuvia osallistujia ja lupauduin cossaamaan kaverin puvulla hahmoa jota en kauhean hyvin tunne... (jätän nyt hahmon vielä mainitsematta jos sillä on jotain väliä deitin yllätysten vuoksi)

Tänään on sitten luvassa deitin vastausten preppausta, pakkaamista ja ankaraa mietintää mitä nyt tällä kertaa puuttuu matkasta. Kaiken lisäksi joudun tällä kertaa itse rattiin ja matka Oulusta Kemiin on pisimpiä matkoja mitä olen ajanut... Jospa tekemällä oppii. Saadaan yöpaikka kaverilta ja sunnuntaina puolenpäivän aikoihin lähdetään ajelemaan takaisinpäin.

Jotenkin tuntuu ihan pirun höpöltä kun kerrankin saan vaan maata conia edeltävänä iltana enkä niska limassa vääntää vielä jotain viimeistä saumaa cossiin. KERRANKIN ajoissa. Pitäisi ottaa tavaksi.

Huomisiin. Jatkan tästä pakkaamista >

0 kommenttia:

Lähetä kommentti