Pages

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kemin Kitacon 2011

Viimein otan ja kirjoitan Kitaconista missä molemmissa tuli käytyä. Kitacon oli jo 12.2. mutta conin jälkeen oli sen verta kiirus lähtä reissuun viikoksi että koko kirjottaminen unohtui ihan tyystin. Kirjoitan pikapuoliin jotain myös Rovaniemen mangapäivistä, mutta pistän tämän Kitapläjäyksen ensin.

Kitaconista näin aluksi: Koko conipäivä kokonaisuudessaan oli tosi mukava, hyvin toiminnantäytteinen ja itse tapahtumakin oli hyvin onnistunut. Ohjelmaa ei ollut Kitassa mitenkään mittavasti, mutta kuitenkin tapahtuma oli ihan laadukas. (Ja luojan kiitos se Maija mehiläinen elokuva vaihtuikin Love hinaan, ha-ha) Tapahtumassa tuli käytyä meidokahvilassa, että osallistuttua kolmeen eri ohjelmanumeroon. Loppujen lopuksi päivän päätyttyä ei jaksanut enää muuta kuin raahautua kaverin kämpille syömään ja toipumaan conipäivästä. Tuli huomattua muuten että cosplaykisassa viimevuoteen nähden taso oli noussut! Upeaa.

Itse conimatka meni hieman pienellä tuskanhiellä koska olin pitkästä aikaa itse ratissa, mutta päästiin hyvissä ajoin kuitenkin Kemiin. Enkä ajanut ojaan.

Luennon pitäminen onnistui ihan hyvin, kolmas kerta kun mitään vastaavaa oli pitämässä joten puhe kulki huomattavasti sujuvammin tällä kertaa. Aihe oli edelleenkin Cosplay ja ulkonäkö ja luennon sisällön jäsentely oli paljon onnistuneempi ja toivottavasti mahdolliset kuulijat saivat siitä irti mitä yritimme saada saarnattua läpi. Omaksi iloksemme jonkunlaista keskusteluakin syntyi. Ehkä tämä kimmokkeena saisi uskallusta jatkaa luentojen pitämistä kun kokemusta hieman karttuu ja kehittyy myös puhujana.. Oma ujous meinaa usein pukata päälle ja sanat kangistuu kurkkuun, mutta etukäteen suunniteltu luento onnistuu esittää ainakin jotenkin :D


Cosplaykisan väliajalla pidimme väliaikaohjelmaa ja päädyttiin loppujen lopuksi aika extempore vetämään jotain improttua puhetta ja viihdykettä SNSD:n Genie - tanssin jälkeen yleisölle koko loppu väliajaksi. Puhe oli ensin pelkästä tanssimisesta, mutta kiitos muutaman henkilön mielikuvituksen saimme kuitenkin pidettyä yleisön hereillä loppuajan. Liikkeet itse tanssissa eivät menneet ihan niin nappiin kuin olisi pitänyt, johtuen jännityksestäkin vaikka esitystä oli harjoiteltu viime kesästä asti.. Kuitenkin omalla pienellä tanssikokemuksella Genie oli ensimmäinen varsinainen kokonainen tanssi mitä olen opetellut, että aikaan nähden ja harjottelun määrään nähden olen kohtuu tyytyväinen omaan suoritukseen. Aina on varaa parantaa, mutta sekään ei hoidu itsekseen. Eikun siis popittamaan lisää ja tanssi uusiksi vielä jossain kunhan ollaan harjaannuttu!

Hei olen vähän Tenma derp.

Viimeisin osio oli Cosplay-Deitti mitä Aino ja Hannu juonsivat heti cosplaykisan jälkeen. Kauhealla juoksulla lähdettiin cossikisasta vaihtamaan vaatteita ja itse muuntauduin School Rumblen Tenma Tsukamotoksi lainaten Ainon tekeemää koulupukua. Shoujo-ai kierroksella oli vajautta niin lähdin paikkaamaan Tenmana vaikka en ollut edes koko sarjaa varsinaisesti paljoa katsonut.. Kehittelin kuitenkin Tenma - pikakurssin kautta hahmolle sopivat vastaukset etukäteen ja sain leikkiä tyhjäpäätä mikä oli kohtuu helppoa. Hauskaa oli. Deitti oli aivan loistava ja hurmaavien juontajien Detroit Metal City - läppä ja epämääräiset heitot kirvoitti naurut moneen otteeseen yleisöstä että itsestäni. Suurinosa yleisöstä ei sarjaa luultavammin tuntenut mistä juontajat olivat, mutta silti tuntui naurua irtoavan hyvin. Ensimmäinen osa deitistä löytyy tästä

Neiti A vastausvuorossa.

Videoista tuli huomattua myös se, että lyhyt hame päällä ei kannata välttämättä istua jalat ristissä. Hups.
Jalka itsellä vipatti hermostuksesta kokoajan vähä, mutta sain pysyttyä kuitenkin hahmossa kohtuu hyvin ja muistin jopa kaiken mitä piti sanoa. Toivottavasti ensivuonna Kitacon saa neljännen osansa ja päästään järkkäämään sinnekkin deittiä ja varmaan osallistun uusiksi. Ehkä hieman.. itselle tutummalla hahmolla sillä kertaa ihan oma-aloitteisesti ilmottautuen. Pitäen vielä omaa pukuakin.

Kiitos kuitenkin hienosta tapahtumasta ja toivon mukaan samoissa merkeissä ensi vuonna uudestaan!

1 kommenttia:

Rullarinkeli kirjoitti...

Pö jotta joskus päivittäisit, niin lue uusin merkintäni siellä on sinulle haaste!

Lähetä kommentti