Pages

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tampere kuplii ja You Are Beautiful - tunnustus/haaste

Tampere kuplii 9.-10.4.2011

rändömi kuva cosplaykisasta. Pistin kun Ainon proppi näytti niin herkulta. (kultainen mela melko keskellä kuvaa)

Tampere kupliista en vaivaannu kauhean syväluotaavaa katsausta tekemään, mutta ohjelmatarjonta oli ihan kiitettävä ja tapahtumana ihan jees. Tilaa näennäisesti oli hyvin hengailualueella tapahtuman kokoon nähden, mutta esim myytipöydille järjestetty tila oli taas yhdessä ringissä ahtaasti tungettuna.
Kauheana kiinnostusta ei tosin ollut ostaa krääsää, mutta tuli hankittua pari osaa lisää Nausicaäta. Sunnuntai oli rennompi päivä sitten lauantaihin verrattuna koska lauantai enimmäkseen meni kokonaan siihen että kannoin Ainon laukkua ja tavaroita kun sillä oli cossikisa eikä sellaisen puvun kanssa oikein kannella olkalaukkuja.

Negatiivista mitä voisin mainita lisää sattui kun kävin kaverin kanssa kuuntelemassa Marvel luentoa. Luennon ollessa käynnissä jotain nuoria (animeihmisiä) metelöi kovaan ääneen suoraan avoimen luentosalin ulkopuolella suoraan oven edessä. Isoäänistä kälkätystä kuului ja puhetta mikä häiritsi luennolla kuuntelijoita pahasti. Yksi vihainen sarjakuvafani kävi paiskaamassa oven kiinni metelin pitäjien nokan edestä. Häly jatkui luennon loppuun asti ihan samanlaiseenna oven ulkopuolella, mutta toki suljettu ovi hiljensi meteliä vähän. Jostain syystä tuli sellainen olo että ei ihmekkään miksi skifi/sarjakuvaihmisistä osa ei halua pitää omia tapahtumiaan yhtä aikaa animehörhöjen kanssa. Hävettää. Että ihmiset kehtaa. Meinasi verisuoni katketa päästä.


Joo ja oli tarkoitus pistää päälle Sakura no ki ni Narou - koulupuku josta näette yllä, mutta kuvan peruukista oli hajonnut toinen kiristyslenkeistä (muoviosa oli rikki) tietämättäni. Ragesin minuutin ja menin pelkälla hameella kun niin kovasti siitä pidän. Ylläolevat kuvat on Rovaniemen mangapäivältä joilla kävin jonkinaikaa sitten. Mukava pienempi tapahtuma. Pidimme Ainon kanssa aika vapaatyylisen luennon Japaniin matkaamisesta, että siinä ohessa lätisimme omia kokemuksia omalta reissulta viime keväältä.


You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!
Ylläoleva teksiti on lainaus tunnustajan blogista. Kiitos hurjasti! Itse käytän samaa kaavaa eli postaan jotain julkaisemattomia kuvia sen kolme kappaletta tosin cosplayaiheisia ja alan sitten laittamaan haastetta eteenpäin. Pidän tätä omana nörtteilyblogina että kiinnostusta ei ole pistää kuvia omasta naamasta arkielämässä.


Simon - cossissa vuonna 2009 Animeconista. Itseasiassa pidän tästä kuvasta koska miehinen egoni paistaa selvästi läpi, mutta teinipeilit on jäänyt kovalevyn uumeniin tähän päivään asti.


Saman vuoden (2009) keväältä näytän vaivaantunutta naamaan kun Utena moshailee takakenoon kun arvoisa Touga yrittää jakaa rakkauttaan.


Ja kaislikossa suhisee viime vuoden photoshootissa. (2010)

Olin rohkea ja otin pari tuntematonta muutaman tutumman ihmisen lisäksi.


En perustele erikseen kun muutenkin ujostuttaa. Laitoin neljä koska kykenen.


Boonuksena vielä kuva peruukista jonka ostin. Oli halpa. Katsoo nyt mitä sillä teen.

end.

1 kommenttia:

Yaci kirjoitti...

Tunnustus vastaanotettu :)

Lähetä kommentti