Pages

torstai 30. kesäkuuta 2011

Oh shit plugsuit


Pitkän päivitystauon jälkeen palaan kiinnittämään huomion tähän blogimerkintään Ainon blogissa. Tämän päivän saavutus oli onnistunut yritys sulattaa muovia. Vilkaistaa ylempää merkintää tarkempien yksityiskohtien toivossa.

Työn tulos on tässä. Toki maalausta ja leikkausta vailla.


Pohjana ollut muotti on tämä. Numero 5 näkyy lopputuloksessa aika heikosti, mutta maali korjaa asian.

Ensimmäiseksi kerraksi ei paha yritys, mutta ainakin tuli opittua että mitä ohuempi muovi sen parempi. Kyseinen ABS muovi mitä tuohon käytettiin oli kolmimillistä ja oli hieman turhan paksua. Kuitenkin uunissa taipui sekin kaarelle kohtuu nopeaa. Pinta on niin sileä että melkein itkettää. Cossinteko jatkuu aika intensiivisellä tahdilla. Animeconiin on säälittävän vähän aikaa ja työtä on pirun paljon vielä tehtävänä.

Makinami Mari. @ Animecon 2011. Värit taas jotain mielenkiintoista, kiitos artworkin mutta sentään näkyy koko puku.

Animeconiin olisi tulossa meidän pieni ryhmä Neon Genesis Evangelionista. Hetkittäin tässä kevään mittaan tullut mietittyä että olenkohan hullu, mutta tämä cosplay on haaste itselleni... Kerrankin otan jotain uhkarohkeampaa projektia ja itseäkin hieman ihmetyttää. Enempiä In progress kuvia ei nyt vielä heru, mutta luultavammin palaan niiden kera ellen ole vaipunut jonnekkin epätoivon syövereihin ja vuodatan samalla hieman syvällisemmin tuntemuksiani projektista.

P.S.
Ja sanokaa mitä vaan että plugsuittiin ei kuulu korkoja. mutta minä en pue noin nuolevaa pukua päälleni ilman korkoa.

1 kommenttia:

Eternal Child kirjoitti...

jänniä nuo leivokset siellä pohjoisessa.

Lähetä kommentti