Pages

tiistai 23. elokuuta 2011

Ketä kiinnostaa conipäivitykset valovuosi conin jälkeen?

..vastaus on että ei ketään. Pidän siis Animeconia koskevan löpinän kohtuu lyhyenä. Kuitenkin, tässä on Animecon mennyt aika reippaasti ohi jo ja siellä tuli sitten cossattua Mari Makinamia perjantaina että sunnuntaina. Sanotaanko näin että tämän jälkeen nyt viimeistään pitäisi oppia läksy siitä että tee pukusi ajoissa koska paikoittain kiire myös näkyi puvun toteutuksessa. Kuitenkin itse puvun kaavoituksen jälkeen omin käsin voin hyvällä omatunnolla sanoa että en pelkää enää kokeilla uutta koska sain kuitenkin tehtyä pinkistä makkarankuorestani kohtuu istuvan. Suurin pelko oli että koko hökötys olisi ollut jotain löysää ja ruttuista.

"En mä muista Evangelionista yhtään pinkkiä plugsuittia...."

DeviatARTista löytyy muutama otos. Mukana on myös takalisto mitä Aino esitteli jo aiemmin blogissaan.


Lauantaina vetäisin tissit urheiluteipillä kasaan ja päivystin pikkupoika Simonina Tengen Toppa Gurren Lagannista. Cossista on tullut joku omista suosikeista pitää päällä ja rakastan edelleen peruukkia että takkia.. Drill joka roikkui kaulassa tosin hajosi, mutta ehkä on aika tehdä jostain kestävämmästä materiaalista uusi. Edustimme yhdistystämme samana päivänä esittelypöydällä.

Lauantaina tuli käytyä katsomassa cossikisat ja petyttyä aika pahasti järjestelyihin. Ainakin tiedän että tulevina vuosina en tule kirveelläkään osallistumaan yhteenkään Animeconin järjestämään cossikisaan en ryhmä enkä yksilö. Lavatila oli rikollisen pieni, että jos näillä muutamilla ryhmäkisaajilla olisi ollut jonkunlaista hinkua tehdä jotain suurieleisempää lavalla, olisi homma tyssännyt siihen että TILAA ON NOIN SE 2 METRIÄ KERTAA VIISI METRIÄ. Jeesus. Järjestelyissä tietty oma juttunsa ja animekonsertti oli tulossa, mutta... mmjoo eipä siitä sen enempää.

ASSEMBLY 2011 tuli myös nyt koettua. Cossikisa tuli katsottua siellä mikä järjestettiin ymmärtääkseni ensimmäistä kertaa. Voittajakolmikko oli kovatasoinen ja erityisesti voittajan (Street Fighterin Juri Han) liikehdintä lavalla oli hypnoottista vaikken hahmoa ennen ollut nähnyt. Näytti upealta! Onnea voittaneille. Katsoo että harkitseeko ensivuodelle itsekkin yritystä cossikisaan jos ensivuonnakin olisi Assemblyille menossa..

ANIMESEMINAARI oli taasen tässä viime viikonloppuna! Pidettiin sunnuntaina aavistuksen krapulaista esitelmää (kiitos kaverin 20w pippaloiden) ja lauantaina tanssimme desuja ja vähemmän desuja tansseja pienessä näytöksessä. Jännitti pirusti.

Kuvia löytyy seminaarista Fredrik blogista. Olen se lyhyttukkainen blondi.

Jotenkin tästä.. koetan-kiriä-kaikki-tapahtumat-mistä-en-jaksanut/ehtinyt/osannut-blogata - merkinnäistä tuli aika.. linkkitäytteinen ja hieman suppea, mutta ainakin sain ikuistettua jossakin määrin mitä tässä ammottavassa päivitysaukossa on tapahtunut. Poistun nyt takavasemmalle ja seuraavaa päivitystä luvassa Traconin jälkeen. Kiitos!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti