Pages

maanantai 10. lokakuuta 2011

Kemin mangapäivät feat. tyttöpoppidesuilua.


Acchanin reaktio siihen että jätin Tomaattipuvun välistä.
älä huoli teen sen vielä.

8. Lokakuuta piipahdimme Ainon kanssa Kemin mangapäivillä luennon merkeissä. Tuli pidettyä Cosplay proppien aiheet - nimistä luentoa noin proppien perusjutuista, erilaisista tekniikoista ja eri materiaalien hyvistä että huonoista puolista. Luennon pitämisestä jäi ihan tyytyväinen olo, vaikkakin oma osa-alue rajoittui hieman suppeammaksi oman kokemuspohjan vähyyden perusteella, mutta puhuin pahvista tuoreella kokemuksella (tästä toivonmukaan väännän jonkun päivityksen) ja jotain muuta mistä tähän asti ollut kokemusta kuten massat, hionta ja maalaus. Yleisö oli hiljainen, mutta porukkaa sentään tuli kuuntelemaan. Kiitos siitä!


Jäi hyvä mieli, että sai hieman tuettua pientä tapahtumaa osallistumalla ohjelman pitämiseen ihan kunnialla... Pohjoissuomessa on niin vähän Animeen ja mangaan keskittyviä tapahtumia, että olen iloinen joka ikisestä. Oltiin Janne Kempin lisäksi ainoita luennoitsioita tapahtumassa.. Mutta Kitaconia odotellessa! Sinne pitäisi saada buustattua itseä niin paljon että pystyn puhumaan oman luentoni. Ensimmäistä kertaa aivan yksin.. GASP!

Tapahtuma oli pieni, mutta kehittynyt viimevuodesta siihen verrattuna että tapahtuma oli siirtynyt Kemin kulttuurikeskuksen tiloihin. Cossikisa itsessään oli tapahtuman pienuuden takia sen mukainenkin, mutta noin yli puolet esiintyjistä avasi suunsa yleisön edessä ja jollakin tavalla eläytyi hahmoonsa. Mikä nyt on aika harvinaisista isommissakin kisoissa.


Tässä tapahtumassa tuli pidettyä päällä AKB48:n Everyday, Kachuusha PV:n pukua. Tarkoituksena oli tehdä aikaisemmin puhuttu tomaattiasu, mutta päädyin sittenkin tähän. Sailor fukut on ikuinen rakkaus. Varmaan pohjaa omilta Sailor Moon fanityttöajoilta. (fanius on vieläkin elossa) Puvussa ei oikeastaan töpännyt mikään muu kuin se että jätin vekkihameen liian pitkäksi että samaa myötä jouduin niittaamaan hamosen ylös oikeille roiskeläppäpituuksille hakaneulalla. Helpotti kovasti.

J-poppi cosplayssa meinaa itsellä olla se ongelma että "hahmossa" on hyvin vaikea olla koska itse en koe ainakaan halua cossata sinällään erityistä jäsentä vaikka haluan näyttää yhdeltä jäsenistä. Samoin poseerausten keksiminen tuntuu erilaiselta kuin animen ja mangan parissa, mutta onneksi mielessä oli tarpeeksi desuja mielikuvia että sain otatettua muutamia onnistuneitakin kuvia. Vaikka söpöstely on välillä vaikeaa kun päädyn tekemään mitälie huonoja duckface - pusuhuulia tahattomasti. Onneksi kuvaajalta ja Rullis - assistentilta sain palautetta mikä näytti hyvältä ja mikä ei.

Muokkauksesta kiitos Rullikselle ja kuvauksesta Sohville!

Päivittelen muutaman muun kuvan varmaan tässä pikkuhiljaa myös Deviin.

4 kommenttia:

Defia kirjoitti...

Kovin soma tuo asu ja nättejä kuvia : ) Hyvä, että siellä Kemissä oli sitten porukkaa; yleensä nämä pohjoisen tapahtumat tuppaavat olemaan niiin hirmuisen pieniä.

Malicia kirjoitti...

Ikähaarukka on aika nuorempaan päin, mutta käviää löytyy. Ikävänpuolinen haittavaikutus tällä ehkä oli että toisella luennolla meidän lisäksi oli kait aika vähän kuuntelijoita koska oli vielä asiapitoisempi luento mitä meillä mikä ei nuorempia kiinnosta :/ Mutta kiitos paljon!

Yaci kirjoitti...

Tagasin sinut uusimmassa merkinnässäsi. Ota haaste vastaan jos innostaa :D

Malicia kirjoitti...

Oi kiitos ! Pistän työnalle :D

Lähetä kommentti