Pages

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Mistä näitä sieniä oikein tulee?


Joulun kunniaksi jotain pientä päivitystä yippee! Yksi meme on vieläkin itsellä julkaisematta (Yaci taisi haastaa, kiitos siitä teen sen vielä) ja tässä välissä nyt on hyvä sauma valottaa menneen syksyn hommia kun joulunpyhien aikaan istuu muutenkin takalistollaan paljon.


Fredrik - edustus ja mättökoruja. Kuvia koruista löytyy Fredrik - blogista.

CosplayGaala jäi omalta osalta välistä mutta kieli pitkällä tullut katsottua kuvia sieltä sun täältä. Viimeisin aktiviteetti ennen joulua oli Naistenmessut missä päädyimme yhdistyksen nimissä vetämään pellevaatteet päälle osittain ihan myös pukuilemisen ilosta ja samalla tuli näytettyä millaiselle yhdistyksille koruista tuodut tulot ovat menossa. Paljon mielenkiintoisia katseita, johtuneena ikähaitarista ja ylipäätänsä siitä että olimme täysin vieraalla maaperällä. Hauskimmat kommentit sai Fukka joka ristittiin sieneksi.

Tästä voisi koettaa herättää keskustelua siitä millaista yleisellä paikalla itsensä nolaaminen on, mutta onneksi järkeä riittää sen verta että oudot katseet ei aiheuttanut sisäisiä verisiä kyyneleitä (Miksi minua katsotaan oudosti, olenhan vain japanilainen koulutyttö ja kanssani on sieni-eikun siis prinsessa Mononoke!) mutta itse tapahtuma alkaa olla sen verta menneen talven lumia että jätän välistä. Korut kävivät hyvin kaupaksi ja Fredrik jatkaa korujen tuottamista varmasti jälkeenpäinkin! Cosplayn siivittämä pikkunäpertely tuntuu olevan hauskaa myös korujen suhteen.


Messuilla päällä oli Shuffle!:n koulupuku ja hahmo Kaede. Todistusaineistoa puvusta en pahemmin ottanut koska noin muutamien yksityiskohtien puolesta puku oli messuilla puutteellinen. Vääränlaiset kengät ja helmapitsi puuttui kokonaan, mutta tätä cossia tulee pidettyä luultavammin toistekkin. Peruukkikin kaipaa myös kerrostavaa leikkausta lisää.

Fredrik on tässä syksyn pitänyt monessa mielessä liikkeessä muutenkin sillä ensi kevään Kitaan on valmisteilla ja hyvällä mallilla väliaikaohjelmaa ja harjoituksia ollut pari kertaa viikossa. Yhdistys on saanut uuden tyylikkäämmän logonkin! Nyt sitten cosplayn sarallakin olen alkanut nostelemaan päätäni myös kevättä varten sillä nyt tässä joulun alla olen alkanut pikkuhiljaa väsäämään Talimia Soul Calibur 2:sta. Proppeja väänsin jo aikaisemmin syksyllä ja vielä viimevuonna oli suunnitelmissa tehdä nelosen asu, mutta budjetti, aika ja WCS iskivät suunnitelmien eteen. Propit on noin 70% jo valmiit, kiitos syksyn luennon Kemin mangapäivien joten pakkohan tämä on jossakin tehdä.

Aseiden mittasuhteet on jänniä artwork kuvissa verrattaessa peliin, mutta kaunis kuva on kaunis. Kerrankin hahmo johon olen periaatteessa LIIAN PITKÄ. (Itse 158 cm Talim 144cm)

Kesän Desuconiinkin on puku suunnitteilla, mutta kerään vielä tissejä sitä varten. Palailen pian ja kiitän sielä kauniisti ihmisten hienoista joulukalentereista mitä tullut seurattua joulunpyhät. Vaikka bloggerissa elänyt hiljaiseloa olen seurannut tiiviisti Ilonan ja Yumin kalentereita. Omaksi suosikikseni bloggaajien kalentereista muodostui Missing Link - blogin kalenteri jota vielä viimevuonna en huomannut seurata, mutta tänävuonna korjasin virheeni.

Liityin myös viimeyönä World Cosplay - nimiselle sivustolle. Profiilini löytyy täältä.

En sisällyttänyt sivulle vanhemmista cosseistani kuvia niin kuin Devissä vaan pistin kuvia puvuista mistä on saatu onnistuneita otoksia.. Katsoo tuleeko sivustolle itsellä paljon kulutusta, ainakin vaikuttaa ihan lupaavalta!

Mukavia pyhiä kaikille !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti