Pages

tiistai 28. helmikuuta 2012

DOKIDOKI - Animeavautumista ja lyhyesti peruukeista

Kevään tulevien tapahtumien välissä on paljon hengähdystaukoa tehdä jos mitä (cossia) ja kuluttaa aikaa jos mihinkin turhaan.. Itsellä noin töiden lomassa tullut harjoitettua eskapismia ja rankalla kädellä.

Kuvassa ihkupihku Christopher Weatherfield kakkospelistä. Iiks.

Aikaisemmin deittipelien jalo maailma on ollut aika vähällä kokemuksella random flash pelejä lukuunottamatta. Kun kaveri neuvoi miten DS emulaattorin kanssa värkitään olen uponnut pelaamaan sellaisia pelejä kuin Tokimeki Memorial Girl's Side ja Tokimeki Memorial Girl's Side: 2nd Kiss. Kyllä ne ovat juuri sitä miltä kuulostavat.

Madoka Kijo

Perus periaatteena on että päähenkilö aloittaa fiktiivisessä yksityskoulussa ja elää normaalia lukiolaisen elämää osa-aika töineen, koulun klubeineen ja saa mahdollisuuden hengata poikien kanssa tavoitteena saada joku näistä kilmaltelevista bishooneneista tunnustamaan rakkautensa valmistumispäivänä. Tämän vuoksi sitten tehdään ystävänpäiväsuklaita, pukeudutaan pojan mielimiin vaatteisiin, mennään treffeille jos minne ja ollaan tälle hirrrveän mukavia. (Okei nyt loppuu nämä Putous läpät tähän!)

Ihana Takane on ihana.

Aikaisempi aikomus miksi ylipäätänsä DS emulaattorin koneelle hankin oli päästä pelaamaan Love Plus - peliä, mutta itse peli on vielä vähällä peluulla koska Love Plussassa on enemmän ominaisuuksia mihin tarvitsisi muunmuassa DS:ssän mikkiä, mikä ei koneen kautta oikein toimi koska emulaattorit ovat puutteellisia. Muunmuassa kun peli kuvittelee että olen sammuttanut virran tallentamatta, pelin alussa ruutuun ilmestyy joku tytöistä moittimaan huonosta käytöksestä ja käskee sitten pyytämään anteeksi. Jos ei anteeksi saa pyydettyä (mikä ei mikin vuoksi onnistu) suhde likkaan kärsii. Tuntuu pahalta. Lempityttö on kuitenkin löytynyt ja varmaan koetan jatkaa tämänkin peluuta kunhan vain maltan muulta.


Animen suhteen nyt on tullut lämmiteltyä vanhaa rakkautta, nimittäin Salapoliisi Conanin katsomista.. Jätin joskus.. olisiko 5 tai 6 vuotta sitten sarjan kesken johonkin reilun sadannen jakson kohdalle. En ole VALTAISA rikostarinoiden intoilija mutta Salapoliisi Conanista olen aina ollut vähän heikkona.. Oikeasti mielenkiintoiset murhatapaukset on jännittäviä ja jaksaa mietityttää mistä Gosho Aoyama oikein repii kaikki mysteerit kun mangallakin on vielä tuli alla.. Leffoja tullut 15. kappaletta. Ne olen joka ikisen vuosien saatossa katsonut ihan innoissani. Paras elokuva on varmaankin edelleen kuudes elokuva: The Phantom of Baker Street.

Nykyään jaksoja on tullut yli kuusisataa.. mutta mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa! Jos katsoisin jakson päivävauhtia pääsisin vähän yli puolenvälin sarjaa vuodessa......! Ahahah... En usko että onnistuu kiriä ihan heti, mutta haitanneeko tuo mitään.. Julkaisutahdissa katsominen ei niin paljoa houkuta että möisin sieluani sarjalle ihan heti. Mukavaa kuitenkin palata ja huomata että vieläkin jaksaa viehättää.

Tullut myös korkattua höttöä animen MYÖS puolelta nimittäin Idolm@ster ja Uta no Prince-sama. Jälkimmäinen on ollut katsottavana noin viimeistä jaksoa vaille varmaan kohta kuukauden, oikeastaan siitä syystä että tiedän tasan tarkkaan pelkällä veikkauksella mitä tulee tapahtumaan. Jostakin helkkarin syystä olen silti nauttinut prinssi-idoli-desuilusta rikollisen paljon. Idolm@ster menettelee, ihan mukavaa aivot narikkaan animea.. Idoliteemana ehkä eniten innostaa kuin se että hahmot olisivat mitenkään erityisen jänniä tai syvällisiä. Uutta animekautta odotan kuitenkin ihan kiinnostuksella, kiinnostavia sarjoja olisi AKB0048 ja Sakamichi no Apollon.


Näillä mitä tällä hetkellä olen jauhanut niin ei ole oikeastaan mitään tekemistä cosplayn kanssa varsinaisesti, mutta kokeilen oikeastaan ensikertaa varsinaista vapaata avautumista animen ja pelien suhteen. Ei mitään syväluotaavaa, mutta bloggaan koska voin. En ajatellut paljastaa cossaavani ensi kesänä Kogoro Mouria vaikka viikset on molemmilla yhtä tuuheat. Tosin Idolm@sterissa on ihanan älyttömiä lava-asuja.

Näin loppuun vielä heitän pari pientä kuvanrääpälettä parista uudesta peruukista jotka löysivät vasta kotiovelle. Liittyy vahvasti tulevaan vuoteen.

Pinkki paita ei järin buustaa miehisyyttä mutta leikkaus on kiva !

Kyllä se on oikeasti näin härskin pinkki. (Ei ole mitään tekemistä Utenan kanssa.) Hahmon arvanneelle papukaijamerkki.

Tarkkasilmäiset huomaa että blogin nimi on vaihtunut samaksi mitä osoite.

4 kommenttia:

Rullarinkeli kirjoitti...

Tee niitä pukuja äläkä vaa kamerahuoraa :D

Malicia kirjoitti...

Krhm.

Defia kirjoitti...

8) Tuosta räväkän pinkistä peruukista tulee mieleen MLP :n Pinkie Pie...

Malicia kirjoitti...

Defia: Haha hyvä arvaus, mutta ei ! :D

Lähetä kommentti