Pages

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kitacon 2012 - Tapahtumapäivitys kerrankin ajassaan!

Tapahtumakalenteri jatkuu ja tässä tuli kätyä Kemin Kitaconissa.

Meidän uusi monilukuisempi Fredrik ensimmäistä kertaa lavalla.

Bad Apple
KARA - Mister
Buono! - Renai Rider
Super Junior - Bonamana

Tanssiesitys oli oman Kitaconin huipennus, todella hauska kokemus ja porukassa on jotain sitä voimaa mitä pitääkin. Pientä lämmittelyä olisi ennen esitystä kaivannut, se näkyi ehkä eniten omalta osalta liftissä, mutta kokonaisuutena näyttää omasta mielestä tosi hyvältä ! Fiiliksissä tullut katsottua videota ties kuinka monta kertaa putkessa, esityksestä jäi hyvä mieli ja ylipäätänsä koko tapahtumasta ! Kitaconit ollut pieniä, mutta mieleisiä tapahtumia, mutta tämä mahtanee olla tähän mennessä paras.

Omalta osalta ensimmäistä kertaa pidin luentoa ihan yksinään. (gasp) Kokemuksena oli ihan jännä, tosin kun aihepiirinä oli AKB48 niin noin kuuntelijakunta oli kohtuu harvalukuinen.. Kiitos kuitenkin muutamalle loppuun asti istuneelle henkilölle ! Pelastitte päiväni.

"Siinä on niitä naisia :I" kuvaaja Räbbänä

Sama luento tulee vedettyä varmaan uudestaan Oulun Chibiconissa ehkä vähän varmemmalla otteella mitä tällä kertaa. Vielä varmaan paisutan aihepiiriä lisää kun puhuttavaa löytyy! ( Ja intoa koska olen pieni surullinen fanityttö ) Aikaa itseasiassa jäi kaiken läpikäytyä vielä varttitunti.. varmaankin kotona asiaa harjoiteltaessa uskallauduin puhumaan verkkaisemmin.Cosplay-deitissäkin tuli viuhahdettua Soul Calibur 2:n Talimin asussa. Asu ei tätä ennen oikeastaan ole ollut päällä, mutta mahdollisesti saatan pukea puvun päälle uudestaan johonkin tulevan vuoden coniin. Propeissa on vielä pientä fiksaamista sillä yksityiskohtia puuttuu ja kaulakorun liimaus petti conia edeltävänä aamuna.. Onneksi on olemassa pikaliima ja rautalanka että esiinnyin paikalla kuitenkin kuten olin luvannut. Miestä/naista en saanut tänäkään vuonna. Tuntuu pahalta mies :'(


Kiirettä piti esityksen, luennon ja deitin vuoksi koko päivän ja kävimme myös tanssimassa Stellan vetämässä j-pop tanssitunnilla muutaman muun Kara - asuisen kanssa. Porukkaa ilmestyi paikalle mukavasti ja tuntui olevan mukana hyvin ! Hiki kyllä irtosi ihan kiitettävästi j hauskaa oli. Omia suosikkeja oli SKE48:n Banzai Venus, Milky Way:n Anata Boshi ja AKB48:n Oogoe Diamond.

Kahdeksan jälkeen olimme koko porukka takaisin Oulussa. On todellä miellyttävä tunne on kun pääsee conin jälkeen nukkumaan omaan sänkyyn.. Yleensä aina edessä on monen sadan kilometrin matka ja kauhea määrä tavaraa raahattavana kotiin. Tällä kertaa tosin tavaraa oli jumalattomasti, johtuen isokokoisista propeista ja läppäristä. Yhdistyspöytä oli taas pystyssä. Hartaana toiveena olisi että mahdollisesti kiinnostuneita jäseniä löytyisi lisää.

Hieman kummallisen haikea fiilis aina on kun yksi projekti saadaan päätökseen, kyseinen tanssiesitys tosin ilmestyy toiseenkin tapahtumaan, mutta nyt sitten alkaa viimein tulevan kesän coniin tulevan ryhmäcossiesityksen harjoittelu. Jännittää miellyttävästi koko tuleva vuosi. kaikkea mukavaa näkyisi olevan luvassa!

Noin yleensä vielä noista Talimin propeista mistä aikaisemmin mainitsin niin aikaisemmassa työstössä aseen nupit näyttivät periaatteessa tältä:

Paperimassa on vielä märkää ja ilman maaleja, mutta huomio keskittyköön vasemmalle.

Muoto muistutti enemmän jotain mikä kaipaa noita armeliaita sensuurineliöitä.. Kuitenkin sain muokattua nupit uusiksi ja lopputulos on tällä hetkellä tämä:


Tässä on ensimmäinen proppiyritelmä pahvista, massasta, poly-uretaanivaahdosta, softiksesta ja tekonahasta. Maalaukset menee enimmäkseen uusiksi, mutta muoto ja koko on onnistunut. Samaten keveys on sopiva että jos uskallaudun lavalle näiden kanssa ja opettelen käsittelemään niitä hieman niin pystyn jopa "taistelemaan" ilmaa vastaan. Lavalla en ole vieläkään ollut yksin pukukisassa. Vielä näitä uusia kokemuksia koettavana.

En jaksa alkaa tehdä lupauksia että päivittelisin ahkerammin tai että edes manaisin mitä tulevia cosseja on luvassa, koska koen koko cossisuunnitelmien julkisen esittelyn kohtuu turhaksi omalta osalta.. mutta mielenpäällä olisi tehdä jonkunlaista spämmiä/hehkutusta/mietintää omista mieltymyksistä animen/mangan/hahmojen suhteen. Taikka sitten jotain näitä hahmoja cossaisin jos olisin eri mallia, eri kokoa, eri sukupuolta. Näkee sitten kunhan viimein saan jotain aikaiseksi. Mietinnän alla on myös paljon cosplayhyn ja ulkonäköön liittyviä asioita, mutta ne tulee uusittavaan luentoon mitä pidän Ainon kanssa myöhemmin.

Fredrik on saanut oman Facebook sivun joten jos sydämmenne sanoo kyllä niin käykää tykkäämässä meistä TÄÄLLÄ.

Fredrikin youtubekanavaa on päivitetty nyt myös Kitaconin jälkeen kovasti.

Kiitos kuitenkin kaikille tapahtumasta ! Seuraavana on itsellä luvassa Oulu Chibicon.. Tampere Kuplii jää tällä kertaa kunnilalla välistä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti