Pages

maanantai 19. elokuuta 2013

Närcon 2013 - Paidattomia miehiä, lämpöä ja sympaattinen ulkolava

Yritin kyyneleet silmissä naputtaa myös Animecon päivitystä samaan syssyyn tämän kanssa, mutta kehoni ei ollut valmis niin.. sivuutan sen hieman kylmästi tämän päivityksen osalta ja ämppään jotakin mukavaa myöhemmin ! (toivottavasti) Muutakin hommaa on kokoajan käsillä enkä oikein jaksa handlata niitäkään. Nyt tulee hyvin video ja kuvapainotteinen postaus, mutta kestäkää se !

Kuvaava video on kuvaava. Gary Russelin repla tuohon videon alkuun oli upea.

Närcon oli ehkä.. omassa conihistoriassa isoin juttu sitten ensimmäisten tapahtumien missä tuli käytyä jolloin coneilu oli juttuna jotakin tosi uutta ja ihmeellistä. Nyt sain kokea tämän saman tunteen hieman uudemmissa puitteissa sillä yhdistyksen porukalla otimme ja lähdimme Linköpingin yliopistoalueelle, Närconin esiintyjinä. Conin rytmikin tuntui aivan erilaiselta mitä tavallisen conin sillä puheohjelmakin alkoi vasta puolenpäivän jälkeen ja illalla bileet tuntuivat jatkuvan ympäri tapahtumapaikkaa aamuyöhon asti. Ruotsalaiset ilmeisesti osaavat pitää hauskaa ja tyylillä :)

Majoitus oli sijoitettu työvoimalla aivan keskelle tapahtumaa ja pisin liikkuminen itse tapahtumapaikalla sijoittui suihkutiloihin jonne oli huima muutaman minuutin kävelymatka. Kampusalueelle oli levitetty eri pisteitä grillistä jäätelöbaareihin. Telttoihin oli järjestetty sohvia ja eeppisesti jopa pomppulinna. Dramaattisilla conihengailijoillakin oli mukavat oltavat kellon ympäri.. !

Karasuma: "Tytöt eivät kiinnosta minua." 
Ensimmäisenä varsinaisena päivänä aloimme laittautua itse esiintymisasuihin vasta iltapäivästä, päivällä tuli pyörittyä tapahtuma-alueella hieman. Jännitys alkoi tuntua vasta kun lavaharjoitukset pystyttiin pitämään ja katsottua että homma toimii niin kuin pitkääkin ! Ulkolava ei päiväsaikaan olisi näyttänyt järin kummoiselta, mutta ilta-aikaan valot ja tunnelma pääsi oikeuksiinsa. Suomalaiset tuntuivat pitävän huolen siitä että kotimaa-perkele asenne näkyi ja kannustus nostatti miellyttävästi pulssia ennen esitystä. Allaolevassa videossa kuuluu SUOMI SUOMI SUOMI - kannustushuuto aivan videon alkuun. Kiitos näääääin paljon. Myös ruotsalaiset innostuivat huutamaan ilmeisesti mukana vaikka eivät tienneet mitä huusivat. Itsellä tuli sitten NCC kisojen aikaan hurrattua ääntä käheäksi, tosin myös muiden maiden kohdalla ! Upea voittajakolmikko ja osallistujat olivat toinen toistaan upeampia.Itse esitys meni nappiin, yleisö oli vastaanottavainen ja tuli juteltua hieman itse avajaisten alkuskittiä vetävien AKBabe:sien kanssa ! Mukavia tyttöjä tuntuivat olevan ja tuntui hyvältä päästä vähän tekemisiin paikallisenkin esityksiä tekevän ryhmän kanssa jotenkuten. Mieleen jäi yksi tytöistä, Akimoto Sayaka 10th, erityisesti sillä tämä oli yksi sarjan suosikkihahmoista heti Acchanin lisäksi. Olit kuin oikea idoli, kiitos kokemuksesta ! Olisi pitänyt varmaan hieman fanityttöillä ja kätellä sinua.. Uskallusta ei koskaan ole siinä hetkessä, mutta ehkä tästä vielä oppii.

Paikallinen meido kahvila tuli myös koettua, sisätilat olivat kuin koulufestivaaleilla ! Itse kahvilan ulkoasuun oli tosissaan panostettu, meidot olivat jutussa mukana kympillä ja innokkaita kuin mitkä! Muutama tosissaan pelasi pelejä asiakkaiden kanssa ja tunnelma oli mukava, että Närconin kahvila on ollut lähinnä sellaista meido kahvilaa mitä olen Japanissa itse kokenut. Kahvia ei valitettavasti saanut ja tee ei ollut ihan makuuni mutta silti kokemuksen arvoinen vierailu. Olisi pitänyt varmaan ottaa jotakin makeaa kylkeen syötäväksi.

Nämä kuuluivat myös meido kahvilan promoon! Upeita :3
Seuraavan päivän tanssiesitys meni myös hyvin, tällä kertaa en itse ollut osallisena mukana, mutta jännitin muidenkin puolesta ja autoin cosplay kriiseissä mihin kuului muunmuassa putoilevat kuulokkeet ja hiustenleikkuu. Päivä oli hillitön joka tapauksessa ja sydän meinasi pompata rinnasta kun valojen ja lavan kanssa tanssi näytti niin.. siistiltä. Andrenaliiniryöpystä sain itsekkin osani vaikka en sinä päivänä lavalle astunutkaan. Jo toisena päivänä oltiin hyvissä pärinöissä ja kahden onnistuneen esityksen jälkeen oli tyhjentynyt olo.

.. kiinnostaako Karasumaa sitten pojat jos ei tytöt? Nääh, curry mielessä, suhde pielessä.
Sunnuntai koostui sitten paljon keveämmästä ohjelmasta kuten kuvassa näkyy, mitä  nyt piti tarkistella miten hitossa pääsemme seuraavan päivän aamuna takaisin Tukholmaan ja millä pelillä edes asemalle asti. Kiitos Närconin ja parin jäsenen bussireissun keskustaan kuitenkin kaikki saatiin kuntoon ja ilman kuplaa otsassa tuli myös katsottua paikallinen esityskisa ! Esityskisassa tuntui että porukka paljon luotti omaan ääneensä mikin kanssa ja tilannekomiikkaan. (vitsit tosin meni huonon kielitaidon takia enimmäkseen ohi) Oli livelaulantaa omilla sanoituksilla, näyttelyä, hieman tanssia. Suurinosa tosin oli enimmäkseen huumoripohjaista mikä oli ihan mielenkiintoinen huomio !

Kiitokset myös kahdelle huonetoverille jotka sijoitettiin meidän kanssa samaan huoneeseen "Pistetään suomalaiset samaan huoneeseen" - periaatteella, mikä oli onneksi meille miellyttävä yllätys kun tuli tultua hyvin juttuun. Paljoa ei tullut puhutuksi kuin ehkä iltapäivästä cossien päälle pukemisen yhteydessä, mutta jospa tapaamme vielä uudestaan ! Koko conireissu oli ihmeellisen mutkaton ja upea kokemus.

Närcon. Ehkä vielä uudestaan. Jos ei ensi kesänä niin, katsotaan tulevaisuudessa ! Kiitos.

Seuravaaksi Animeseminaari, Fredrik ja vähän tulevasta Traconista!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti