Pages

torstai 22. elokuuta 2013

Animeseminaari jja myöhäinen PLUS Animecon 2013

Animeseminaari on nyt takana ja toivon mukaan onni edessä. Nyt selkeästi on joku kiireisen cossaajan päivitysputki. Toiminnantäytteinen viikonloppu sisälsi kohtuullisen vähän paikallaan turhana oleskelua ja nenänkaivuuta sillä ensimmäisenä päivänä kiirettä piti tanssiesityksen kanssa ja toisena tuomarointi ja cosplayesitys. Tanssiesitykset tuntuivat hiotulta ja kaikki tuntuivat pääsevän marssimaan lavalle hyvillä mielin ! Ensimmäiselle päivälle oli siunattu esityksen yhteyteen Operaatio Fredrikin uuden tanssiryhmän promo ja toivonmukaan avoimet ovet tulevat olemaan menestys! Pientä koostemateriaalia saadaan itse tansseista varmaan tässä viikon mittaan.

Eeppinen tanssipoppoo on eeppinen - Kuvaaja: Räbbänä
Itse Valve tapahtumapaikkana alkaa käydä Animeseminaarille kohtuullisen ahtaaksi. Urumin ja Fantasiapelien pöydät tukkivat yhden kulkuväylän melkein kokonaan, mutta tällä kertaa kuitenkin isoon saliin ohjattiin porukka eri ovesta mikä vähän helpotti asiaa. Tapahtuma tuntuu kasvaneen vuosi vuodelta ja nyt on kuitenkin pakko vaan nostaa molemmat peukalot että varpaat tapahtumalle koska ohjelmaa löytyi laajemmin mitä aikaisempana vuonna, sivut olivat kauniit ja selkeät, asioista tiedotettiin ajoissa ja muutkin järjestelyt tuntuivat toimivan hyvin !

Koko kaarti kasassa. - Kuvaaja: Räbbänä
Pääsin tänä vuonna nyt toisintona edellisestä vuodesta tuomaroimaan kisaa kahden muun osaavan immeisen kanssa. Kiitos paljon tuomatointiseurasta ja rennosta aamu ja iltapäivästä ! :) Kisan taso oli taas edellisvuodesta noussut hurjasti ja tuomarointikin oli ilo jo senkin puolesta. Ennakkoilmottautuneita oli jo valmiiksi, mutta tänä vuonna saatiin kasaan jopa 14 kisaajaa mikä on pienelle tapahtumalle paljon.. Viimeksi taisi olla juuri ja juuri puolet tästä määrästä. Vain aika näyttää että mihin Animeseminaarin kaltainen tapahtuma tästä kehittyy, mutta ehkä ensi vuonna ehtisin käymään katsomassa hieman enemmän luentojakin.. Aina saa yrittää !

Sakset voitti paperin :(  - Kuvaaja: Räbbänä
Ennen itse cosplaykisaa esiinnyimme School Rumble esityksellä mikä aikaisemmin oli nähty Närconissa ja Fredrikin kanavalla. Osa 1 kisasta on nähtävänä täältä ja alussa päräytämme Rumblella paikalle! Närconin pikkuisen ulkolavan muisto on vieläkin elävänä mielessä, mutta Valveen ison salin syvyys antoi rentoutta esitykseen ja esiintyminen tuntui pirun ihanalta. Hikipäissäni sitten juoksin yleisöön eturiviin katsomaan kisaajien astumista lavalle. Kaksi päivää hurahti kuin siivillä ja jäljelle jäi koko tapahtumasta ja viikonlopusta hyvä maku. Onnistunut reissu ja kerrankin pääsi heti tapahtuman jälkeen vaihtamaan kotiin vaatteita ja nukkumaan omaan sänkyyn. Ylellisyys pienikin ylellisyys !

Animecon 2013 - Kuopio

Tapahtumaan kuuluvat ilmeet
Hyvin myöhäinen päivitys mutta: Tapahtumasta haluan tuumata ainakin sen verran että kiitoksia luennon kuuntelijoille paljon ! Kyseessä siis oli luento aiheesta AKB48 vs AKB0048. Onnistuin hieman hermoilemaan liiaksikin, mutta onnellisesti sain kokonaisuuden pullautettua loppuun asti kunnialla. Otan mielelläni palautetta, sekä risuja että ruusuja. Paljon on luennoitsijana parannettavaa, mutta yksin puhuminen aina on niin.. erilaista. Harkitsen että hieman virkistäisin luennon jäsentelyä ja uusisin sen vaikkapa tulevassa Chibiconissa, mutta.. katsotaan miten hermot ja aika riittää! Kiitos kuitenkin paljon, olin riemuissani kun sain niinkin paljon kuulijoita. Teitte conistani kauniimman.

Uusinnassa oli myös päällä sunnuntaina Kaede Fuyou Sufflesta. Muutamia suloisia ja kesäisiä parikuvia saatiin aikaan ja ensimmäisenä päivänä vietin itse paljon aikaa kameran linssin takana kuvaten kavereiden One Piece cosseja. Koko tapahtuma meni rennossa hengessä muutamia luentoja ja esityskisan tiiraillen ! Kokonaisuudessaan oli todella ihana conireissu, mikä johtuu myös hauskasta matkaseurasta.


Vielä oma suosikkiotos !
Tulevasta Traconista tähän lyhyesti sen verran että puku on tällä hetkellä koruja ja paria pikkujuttua vaille valmis. (Herranjumala kerrankin ajoissa tätä täytyy juhlistaa kun viimeinenkin osanen on 100% tehty!) Tällä kertaa sain näyttävän propin, ehkä oudoimman mitä koskaan olen omistanut, mutta kyseinen mönky on melkein yhtä kevyt kuin ajatus myös ! Koko kevättalvesta alkanut jännitys saa pian huipentumansa sillä Tamperetalon lava kutsuu ja WCS - karsinnat myös. Kehoni on valmis pienen tauon jälkeen tähän koitokseen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti