Pages

lauantai 5. lokakuuta 2013

Uudet tuulet syksyyn

Sain viimein oman ompelukoneen käytettyä huollossa. Koneessa ei onneksi mitään kummempaa vikaa ollut, mutta öljyt vaihdettiin että nyt tuntuu että ompelu sujuu kuin.. rasvattu. (Sallikaanne hyvin huono puujalkavitsi) Tai sitten johtuu siitä että ompelu taas maistuu ! Siitä huolimatta että Bao oli mieleinen asu niin saman puvun katseleminen ja työstäminen TODELLA pitkään tekee ainakin sen että en halua hetkeen katsoa vihreään päinkään.

 KATSOKAA NYT HERRANJUMALA NOITA KAIKKIA KAUNIITA VÄREJÄ :( 
Tällä hetkellä työn alla on salama ihastuksena tullut puku Atelier Totori: The Adventurer of Arland - pelistä Torooria Helmond. Oikeita kankaita jopa löytyi kun kävin penkomassa Eurokankaan läpi siitä huolimatta että syksyn väreihin ei kuulu yleensä heleän pinkki. Palakankaat onneksi pelastivat. En ole vielä päätynyt cossaamaan taikatyttöjä, mutta tämä alkaa olla jo aika lähellä.. alkemisti.. taikatyttö.. CLOSE ENOUGH.

Proppi tulee olemaan omien.. taitojen tähden yhtä h*lvettiä, mutta pyrin nyt myös että haastan itseäni tällä osa-alueella joka itsestä ei tunnu niin luontevalta tai.. että pääsisin muutamasta traumasta takavuosilta pois. Yksi on nimeltään Amy Sorel eli lavalla hajoava miekka ja toinen Talim ja huonot materiaalivalinnat + kehno toteutus ja viimetipan itkut. Syitä löytyy miksi näistä kummastakaan ei ole kunnollisia kuvia MISSÄÄN.
Peiliteinit. Kokeilua alutopin pohjan kanssa.. Ei tule olemaan koko mitassa koska hiostaminen.
Olen pyrkinyt aloittamaan propin työstön hyvissä ajoin että.. ehtii vielä aloittaa alusta jos kaikki meneekin ihan muusiksi. Itse tikku pitäisi käydä noutamassa vielä lähimmästä rautakaupasta sillä visioissa olisi ohut muoviputki.. Eiköhän tämä projekti tästä. Tämänhetkinen elämäntilanne myöskin mahdollistaa kohtuu intensiivisen työstön cossien kanssa että se että jos tämä puku ei meinaa toteutua ajallaan on kyse vain omasta laiskuudesta tai saamattomuudesta.

Ensimmäistä kertaa pitäisi ottaa käyttöön muottimateriaalina Vinamoldi ! Katsotaan miten pöljän käy.

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Oi että! Mä niin haluan kyllä nähä tän sitte valmiina ja kuvata sua! 8)))

Sonoko kirjoitti...

Hiii~ kiitos, pidän mielessä. <3 Pitäisi ensi kevääksi saada valmiiksi viimeistään :D

Lähetä kommentti