Pages

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Desudesu 2014 - Lavalla ja lavan takana

Harmikseni en voi tämän vuoden Desuconista tuumata mitään oikein kummoisempaa koska itse tapahtumassa liikahtelu jäi aika vähäiseksi tänä vuonna. Itse meidän coniporukka pääsi lähtemään Lahteen vasta lauantaina aamupäivästä Oulun seutuvilta joka tarkoitti sitä että paikanpäälle plompsahdimme vasta kuuden pintaan illasta. Lavaharjoitukset olivat melkeen saman tien, mutta sitä ennen ehdin käydä meidän pikku Pipan DESUDANCE - tanssitunnilla tanssimassa ! Tuli kohtalaisen hiki pintaan :D Kiitos !

Ootsie hereillä hä? - Kuvaaja: Jennina Pitkälä
Koko reissun THE juttu oli Cosplayryhmäkisa mitä ilman varmaan koko Desucon olisi saattanut jäädä hyvinkin tänä vuonna välistä. Frosti oli alkuperäinen tavoite esitykselle, mutta koska kisa peruttiin niin noh.. mentiin sitten Desuconiin ! Nytkin kato kävi vielä kisaa edeltävänäkin päivänä ja lattiamajoituksessa sai hillitä ääntään järkytyksestä kun satuin itse näkemään Ilonan twiitin aiheesta että kisaajia on enää neljä kappaletta. Pyhä perna perkele sanonko vielä rumemmin oli noin ensimmäinen ajatus, mutta siitäkin selvittiin. Esiintymään oltiin tultu niin esiintymään oltiin menossa.

Jos kisa olisi peruttu niin olisi ollut sama kuin matto olisi totaalisesti vedetty jalkojen alta sillä kisa oli se syy miksi ylipäätään tapahtumaan oltiin tultu ja suurinosa kiinnostavasta ohjelmastakin oli jo tuloajan takia jäänyt näkemättä. Onneksi kuitenkin kisa järjestyi pienestä osallistujamäärästä huolimatta.

Pieni viaton tyttö muodin hyökkäyksen kohteena :( - Kuvaaja: Jennina Pitkälä
Lavaharjoitukset olivat jo kuten sanottua lauantaipäivänä. Itse cosplayvastaava oli kuin pieni enkeli ja vastasi kaikkiin meidän toiveisiin nopeasti ja juoksi itse hoitamassa asioita meidän puolesta. :3 Olet ihana Ilona..

Lavaharkat ei lauantaina ensi rykimällä mennyt ihan nappiin koska vaaterekistä irtosi rengas, muutama lavasteen liikuttelu ei onnistunut niin nopeasti kuin olisi pitänyt, mutta nämä asiat saatiin sitten korjattua esitykseen kuntoon yhteisvoimin, että itse esityksessä kaikki toimi. Onneksi lavaharjoitukset oli järjestetty sekä lauantaille että sunnuntaille.. Tästä ISO ISO kiitos että tällainen mahdollisuus järjestettiin.

Kuva: Tapio Matikainen
Onneksi kuitenkin lavalle tuli päästyä ! Itse lavakokemus oli miellyttävä, samaten tuomarinti tuntui luontevalta ja rennolta. Pidän itse valtavasti meidän luomastamme esityksestä ja miten sain sen nojalla kokeilla itselle täysin epätyypillistä cossia/roolia. Muutamia pikkupoikarooleja on tullut lavalla otettua, mutta nyt piti saada sellainen oman pienen korpan maskuliinisuuden huipentuma päällensä että poen varmaan identiteettikriisiä lopun vuotta kun pitäisi taas opetella liikahtelemaan kuin nainen. Arashina oli hillitöntä alusta loppuun.. melkein voisin harkita tekeväni jonkun toisen asunkin jätkältä kun rakastan peruukkia niin valtavasti. Vähintään peruukin on saatava uusi elämä jossakin toisessa cossissa. Lace front peruukit olkoon uusi rakkauteni.

Itse voittajien esitys tuli nähtyä lavan sivusta ja yleisön reaktio oli mieletöntä kuunneltavaa. Onnittelut voittajille voitosta, todella upea, hauska ja toimiva esitys !

Ehkä paras asia nyt conin jälkeen on ollut metsästää lavakuvia ja jotakin muutamia aivan loistavia räpsäyksiä on löytynyt. Nämä lämmittää niin sielua ja mieltä

Hei beibi anna vähä lämpöö t. tämä on oma suosikki - Kuvaaja: Tytti Levänen
Nyt sitten laitan nenän kohti tulevaa Animeconia ! Photoshootteja on yksi takana tälle kesälle, toinen tulossa ja tekemistä riittää sekä cosplayn että esitysten saralla.

Yay vielä loppumainintana, nyt on tasan 50 lukijaa täynnä! Kiitos~ (*≧▽≦) 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti