Pages

maanantai 29. syyskuuta 2014

Rune Factory 3 Photoshoot - Shara version

Heipä hei.

Ei suurta hiljaiseloa nyt tälle syksylle kun julkaisematta on vielä parikin postausta.. tässä niistä yksi. Ennen Traconia lähdimme retkelle mökikke Ii-joen varrella tarkoituksena koeajaa puvut ennen conia ja karsintoja ja samalla kuvauttaa ne ennen kuin ruska veisi kaiken vihreyden mennessään.

Järjettömän kivaan photoshoottiin hurahti liki kuutisen tuntia ja samalla tuli kuvattua Rune Factory CMV, assarin Hannun avuin. Kuvamäärä oli ihan valtava, mutta ilmeisesti vuosien saatossa oppinut hyvin valikoivaksi omien kuvienkin suhteen että soolokuvia poimiintui vain muutama aivan juuri nappiotos. :D

Kaikista kuvista kunnia kuuluu Räbbänälle !

Omenoita proppeina, omnom.
Oma suosikkiotosOma suosikkikuva ihan muusta syystä.


Hieman kuvaa kokopuvusta.

Shootin jälkeen puvusta fiksailin tiukemmin nahkaremmejä vyötäisiltä, tein huomaamattomammat nauhat hiuskoristeelle ja lisäsin silikoninauhat ranteisiin että rannekoristeet eivät pyörisi kuin väkkärä ranteissa. Se olisi varsinkin lavalla ollut todella ärsyttävä pikkuhäiriötekijä. Puku päällä oli muualta osin ihan älyttömän mukava ja miellyttävä liikkua!

Photoshoottaaminen on aina nautinto silloin kun kuvaus on suunniteltu kunnolla, ja nytkin homma pelasi mukavan joutuisasti. Shara olisi kaivannut ehkä kukkeampia peltoja omalle olemukselleen, mutta erityisesti pelto ja järvenranta sopivat aivan täydellisesti molemmille hahmoille. Shara ei ollut ihan omiaan kivikkomaisemassa, mutta parhaat otokset tuli siitä huolimatta otettua siellä.
Loppuun vielä kyseinen CMV ! Varsinainen Tracon päivitys kummittelee vielä arkistoissa, samantien detaili/VIP-päivitys.. Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa :D

1 kommenttia:

Shiro Samurai kirjoitti...

Tosi kauniita ja onnistuneita kuvia! :D Hienot cossit!

Lähetä kommentti