Pages

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tämä ei ole uudenvuodenpäivitys

.. vaan pian Yukiin matka käy !

Baka to test shoukanchuu (Shouko) - Kuroko no Basket (Yukio) - Rune Factory 2 (Shara)

Yukicon varmasti kuumottelee jo monilla kovasti. Itsellä ei pukujen puolesta ole mitään paniikkia, mutta edessä on esiintymisiä ja ensimmäistä kertaa eläissäni isommassa tapahtumassa tuomarointia. Sopiva kutina on päällä, melkein toivoisin jo että viikonloppu koittaisi aijemmin vaikka tiedän että 90% sinne tulevista rukoilevat Jeesukselta, Allahilta ja Saatanalta lisäaikaa että varmasti saisivat cossinsa valmiiksi ja kauniiksi. (okei huomenna on jo torstai, ehkä tässä ei ole mihinkään kiire)

Noin kauas etelään on aina täältä pohjoisen perukoilta raskasta lähteä, mutta mukana lähtee taas sama vanha uskollinen poppoo ja yhdistyksen vahvistukset että Yukionistakin varmasti tulee unohtumaton. Viime vuodelta tapahtumasta jäi hyvä maku, vaikkakin puhe-ohjelmalle ei kamalana annettu painoa ihan vaan jo nuoren kävijäkunnan vuoksi, mutta pakko myöntää että syyllistyn tähän itsekkin vaikka en lukeudu enää nuorisoon. Esityskisaamisen ABC voi myös kiinnostuksesta huolimatta mennä hieman ohi, vaikka kiinnostaisi kovasti. KATSOTAAN jos.. katsotaan.

Kuvaaja: Rullarinkeli
Cosplay-photoshoot kilpailun finaalipaikka myös mätkähti.. hieman suurella yllätyksellä sillä kuvittelin että osallistujamäärä olisi sen verta suuri että 10. parhaan paikka olisi tiukassa. Näkee sitten miten pöljän käy.. 

Varsinaista uudenvuodenpäivitystä en tänä(kään) vuotena nyt postaa, mutta sanotaanko että odotan tulevalta vuodelta paljon asioita. Tulossa mieletön ja työntäytteinen vuosi 2015 ! Kiitos edellisestä ja odotan innolla tulevaa.

Yukissa nähdään !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti