Pages

maanantai 12. tammikuuta 2015

Yukicon 2015 - Esitysrysäyksiä lumisessa Espoossa

Nyt takaisin kotikonnuille ja Yukicon on onnellisesti takana. Vaikka Yukicon on saanut niskaansa paljon ikävääkin noottia niin ainakin itsellä on positiivista sanottavaa tähän kelkkaan sen puolesta että taka-iskuista huolimatta ainakin lavan takana ilmapiiri oli hyvä, järjestävät avuliaita ja iloisia kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta.

Kuvaaja: Nyymix
Lauantaina saimme avajaisseremoniassa kunnian esiintyä yhdistyksen voimin ja molempiin esityksiin, aamuiseen ja iltapäiväiseen saimme ruhtinaallisen tunnin harjoitusajan. Vaksi tai joku vastaava-mies kävi tuomassa jopa toimivat irtokajarit harjoituksiin että saimme kunnon voluumit siitä huolimatta että valo- ja ääniteknikko ei ollut paikalla. Harjoitukset menivät hyvin ja näin isolla porukalla AINA lavaharjoitusaika on enemmän kuin plussaa.

Shouko (ylläoleva kuva) oli päällä harvinaisen vähän aikaa ja oli puvuista vähiten mieluisin sen vuoksi että en tulevan puvunvaihdon vuoksi pystynyt tekemään sellaista meikkiä mitä halusin ellen olisi repinyt samantien esityksen jälkeen naaman puhtaaksi pohjameikistä lähtien ja olisi pistänyt kaiken uusiksi. Menin siis Kasamatsun rajauksilla ja hieman simppelimmällä ulkonäöllä. Naisesta mieheksi on hieman työlästä muuntautua pienellä vaivalla jos silmissä on tekoripset. Ei niitä siis tällä kertaa.

kuvaaja: Nyymix

Kuroko no basket esitys oli omakohtainen lauantain huipennus. Jouduimme yhtälailla odottelemaan kisan alkua kuin kaikki muutkin, mutta meidän jäseniä ja itseäni en viitsi sääliä, kovimmilla varmaan olivat NCC - kisaajat. Arvokisat ovat aina stressaavia joten pitkä odottelu saattoi helposti nostattaa jännittämistä yli yhdeksäntuhannen. Nyt conin jälkeen tehtävänä on tuijottaa kisaesitykset läpi ja katsoa mitä kisalla oli tässä Yukissa tarjottavanaan. Onnea karsintavoittajalle rutkasti !

Itse esitys oli aivan mahtava kokemus ja tuntui että sain annettua kaikkeni. Liftit ja ajoitukset koripallojen kanssa oli kaikkein hermostuttavin osuus, mutta menivät videosta päätellen hyvin. Energia oli kohdillaan ja aika teki taas maagisen warppauksen että esitys meni yhdessä hujauksessa. Kiitos oli mahtavaa !

Se ainut kuva mitä meistä kahdesta napattiin. Kuvaaja: Suomen Otakunurkka
Yukio Kasamatsussa ylpein olen kanjien ja numeroiden aplikoinnista.. materiaalit peliasuihin olivat vanhasta tekemättömistä puvuista, mutta en onneksi ollut tehnyt mitään järkyttävää kaavotusmokaa aikanaan. Aplikoinnit onnistuivat todella nätisti. Täysin pelipaitamainen matsku ei ollut, mutta hoiti asiansa ja sain tämän cossin viimein kasaan ja pois sydämeltäni. Kasamatsun kulmakarvat ovat .... valloittavat eikö?

Sain tämä puku päällä ensimmäisen väkisinhalaajan. Joko annoin sellaisen kuvan että on ok halata tai sitten olin niin järkyttänyt että en muista sanoneeni joo kysymykseen. Jos fanityttö X luet tätä tekstiä ja tunnistat itsesi niin kysy seuraavalla kerralla että onko kaulaan kapsahtaminen ok. Fanityttöfeelsit ovat ihan mukavia, mutta olo oli jokseenkin vaivaantunut kun tuntematon ihminen on yhtäkkiä iholla kysymättä. Luultavammin antaisin halauksen julkisella paikalla jos lupaa kysyy ja puku antaa periksi, mutta muistetaan ne käytöstavat kuitenkin. *heristelee sormeaan kuin vanha tantta*

Kuvaaja: nyymix 
Vaikka sunnuntai alkoi sillä että kaaduin lähtiessä persuksilleni kiireessä matkalla autolle ja lumen aiheuttamista kriiseistä huolimatta (Aamutuimaan auto oli juttunut hankeen) olimme Ainon kanssa myöhässä vain about viitisen minuuttia. WUHUU. Tuomarointi oli hektistä ja kiinnostavaa ja valtavan jännittävää. Maijan seurassa oli ilo tuomaroida ! Pahoittelen tosin sitä että verkkaisuuteni vuoksi en saanut sanoja suustani niin hyvin kuin olisi tahtonut yhden ryhmän tullessa pyytämään palautetta. Eiköhän hoksottimet ja leukaperät lousku hieman nopeammin kunhan kokemusta tulee lisää. Palautetta saa pyytää laittamalla joko sähköpostia osoitteeseen sononen[at]hotmail.com tai minut tavoittaa myös laittamalla viestiä cosplaysivuni kautta kuten yksi kisaaja on toiminut. Palautetta annan enemmän kuin mielelläni.

Kisajärjestelyt ja ylipäätänsä kaikki tuntuivat toimivan liukkaammin sunnuntaipäivänä ja piipahdimme vielä päättäjäisissä missä palkittiin meidän oma cossikuvaajamme Samin kuva Hellsing photoshootista yleisön suosikkina! ONNEA! Sain itse myös kehystettynä oman osallistujakuvan ja varmasti jos ensi vuonna vastaava mahdollisuus tulee ja jotakin omaottamia tai minusta otettuja kuvia on niin osallistun ihan vaan.. koska voin ! Helpoin tapa kisata ikinä.. liittää pari tiedostoa ja nakuttelee muutaman rivin lomakkeeseen. Tehkää se ihmiset, tiedän että teillä on tiedostoissanne ihan mielettömiä cossikuvia.

Kuroko no Basket esitys NCC - kisan väliajalla


Baka to test - esitys avajaisissa

Tällainen selfie löytyi kännykästä viikonlopun jäljiltä. Kiitos Hannu ja Helly.
Nyt seuraavan etappi on Frostbite ! Kiitos Yukicon.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti